Origineel kado voor een familiefeest


Wordt er binnenkort een familiefeest georganiseerd en ben je op zoek naar een cadeau om iemand binnen de familie in het zonnetje te zetten? Maak met alle familieleden een receptenboek om bijvoorbeeld opa, oma, vader, moeder, oom of tante te verrassen. Bundel al jullie favoriete recepten en familiefoto's door de jaren heen en wie weet onthult oma nog het geheime familierecept! Met zo’n heus familiekookboek gaan jullie recepten nog generaties lang mee!

Tip: Je kunt met de hele familie een boek kado doen aan één familielid of voor iedereen een exemplaar bestellen. Neem voor bestelling van grote aantallen exemplaren even contact met ons op. Dan maken wij een mooie aanbieding.







familieboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.







familieboekje maken vragen
Speciaal voor de Familie is er een smaakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking familie
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor ter ere van jullie familiefeest. Alle familieleden vullen via de website hun pagina in waarna alle favoriete recepten worden gebundeld tot een heus familiekookboek.


familie boek origineel cadeau groepskado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl